Mobiele kranen voor industriële verhuis en machinebehandeling

Voor een kortlopende verhuis of machinebehandeling is dikwijls een mobiele kraan nodig. Ze bieden flexibiliteit en zijn vaak de goedkoopste manier om stukken of machines te verplaatsen. Een standaard mobiele kraan huren is geen probleem, maar de zoektocht naar een pick and carry kraan of een autolaadkraan is al een pak moeilijker. U vindt ze wel bij Lifthing.

Pick and carry kraan: toepassingen

Een pick and carry kraan wordt ingezet voor complexe hijs- en hefwerken. Ze kan een last tussen 30 en 60 ton oppikken en verrijden op plekken waar een telescopische kraan niet kan worden ingezet, bijvoorbeeld in binnenruimtes. Onze pick and carry kranen zijn allemaal elektrisch en kunnen meestal vanop afstand worden bestuurd. Ze zijn ook steevast uitgerust met non-marking banden om geen sporen op vloeren achter te laten.

Autolaadkraan: voordelen

Het grootste voordeel van deze laadkraan achterop een vrachtwagen is dat ze tot heel dicht bij een gebouw of machine kan gereden worden om makkelijk stukken te hijsen en te verplaatsen. Een flexibiliteit die op heel veel industriële sites absoluut noodzakelijk is.

De juiste toebehoren bij een mobiele kraan

Lifthing zorgt bij een mobiele kraan altijd voor de juiste toebehoren en hijsmaterialen volgens de voorgeschreven aanslagvereisten van de machine. Specialere hijsmaterialen die daarbij in aanmerking komen, zijn: een modulift, spreader, evenaar of baumatic[M1] . Zo kunnen wij de opdracht altijd perfect en veilig voor u uitvoeren.

Een specifieke mobiele kraan nodig voor machinebehandeling of industriële verhuis? Doe een beroep op Lifthing.

Meer blogberichten