Is uw industriële verhuisfirma goed verzekerd? Check het!

goed verzekerd industriële verhuisfirma

Zolang de montage en het transport van uw installaties gesmeerd lopen, maakt het voor uw bedrijf niet uit of uw industriële verhuizer goed of slecht verzekerd is. Maar als het fout gaat, maakt een goed verzekerde partner een wereld van verschil.

  1. Wettelijk verplichte polissen

U mag aannemen dat uw verhuispartner in orde is met de wettelijk verplichte arbeidsongevallen- en BA autoverzekering.

  1. BA Onderneming

Heeft uw industriële verhuizer ook een polis BA Onderneming die de specifieke risico’s van verhuis goed indekt? Vraag het hem! Zo wordt uw schade vergoed als de verhuisfirma aansprakelijk is.

  1. CMR-verzekering

Als bij een verhuis uw machines beschadigd raken of gestolen worden tijdens het vervoer, dan is de industriële verhuizer meestal verantwoordelijk. En dan zal zijn CMR-verzekering uw schade vergoeden.

  1. Allerisicoverzekering

Soms ontstaat verhuisschade zonder dat de verhuisfirma er iets kan aan doen. En soms is het zeer moeilijk uit te maken of de verhuizer aansprakelijk is. Met een allerisicoverzekering vermijdt u discussies en wordt de schade sowieso vergoed. Zo kan uw bedrijf snel weer verder.

Als het goed is, biedt uw industriële verhuizer u in zijn offerte de mogelijkheid om een allerisicopolis te nemen voor de volledige verhuisactiviteiten. Een aanrader!

Professioneel omgaan met risico’s

Een industriële-verhuisfirma behandelt machines en installaties die waardevol zijn voor een bedrijf. Hoe professioneel ze daarbij ook tewerk gaat, bij de (de)montage en het transport kan er altijd iets fout lopen.

“Lifthing is zich erg bewust van deze risico’s”, zegt hun verzekeringsmakelaar Seppe Sijmons van Induver Gent. “De zaakvoerders willen met kennis van zaken over hun verzekeringen beslissen en kozen een partner die hun groeiende bedrijf daarbij op maat kan begeleiden. Deze professionele omgang met de risico’s van het vak zegt veel over de kwaliteit die Lifthing zijn klanten wil leveren – ook bij schade. Het piekfijne magazijn en de lage schadefrequentie weerspiegelen eveneens de professionaliteit van het bedrijf.”

Zolang de montage en het transport van uw installaties gesmeerd lopen, maakt het voor uw bedrijf niet uit of uw industriële verhuizer goed of slecht verzekerd is. Maar als het fout gaat, maakt een goed verzekerde partner een wereld van verschil.

Bent u van plan om in zee te gaan met een industriële-verhuisfirma? Praat over de verzekeringen en vermijd ongenoegen achteraf.

Meer info over onze service en verzekeringen? Vraag ernaar!

We kunnen heel wat voor je doen! Verkrijg meer informatie over industriële verhuizingen, machinetransport, montage en manipulatie, machineverplaatsing en transport met de laadkraan.

Meer blogberichten