“Ik voel bij Lifthing een enorme drive om vooruit te gaan”

Benny Leroy

Als industriële verhuizer is Lifthing maar zo sterk als zijn medewerkers. Kwaliteit staat of valt met hun ervaring, precisie en professionaliteit. Hoe kijken zij daar zelf tegenaan? We vroegen het aan Benny Leroy, sinds anderhalf jaar in dienst bij Lifthing.

Benny Leroy studeerde industriële wetenschappen. Begin 2016 ging hij aan de slag bij zijn ex-collega en huidig Lifthing-zaakvoerder Pieterjan Van Iseghem. “Ik vind dat Pieterjan en Jolein hun zaak goed uitbouwen. We zijn een jong bedrijf, maar we hebben samen veel ervaring en kunnen alle industriële verhuizen aan. Ik voel bij Lifthing een enorme drive om vooruit te gaan.”

Elke job die Lifthing aanneemt, moet goed en veilig gedaan worden met als ultieme doel een tevreden klant. Ik kan mij helemaal vinden in dat motto.

Het is plezant werken bij Lifthing, vindt Benny. “Mijn collega’s zijn mijn vrienden en ik heb een heel afwisselende job. Machines manipuleren en verhuizen, riggen: er is elke dag iets anders en allemaal even interessant. Sinds kort rijd ik bijvoorbeeld ook met de gloednieuwe kraanwagen van het bedrijf.”

Bij Lifthing staat alles in het teken van veiligheid. “We krijgen ook veel veiligheidstrainingen: voor het gebruiken van hoogtewerkers, verreikers of vorkliften bijvoorbeeld, of het werken in hoogspanningsposten. Elke job die Lifthing aanneemt, moet goed en veilig gedaan worden met als ultieme doel een tevreden klant. Ik kan mij helemaal vinden in dat motto.”

Wilt u een beroep doen op de ervaren en gedreven medewerkers van Lifthing? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer blogberichten